963 bewertungen
  1. 8,7

    De rust en een aparte ervaring in de wikkelblouse Bear

    September 2021 - D. übernachtete in Wikkelhouse Bear

  2. 9,6

    Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf. De wikkelhouse Bear zit zo ingenieus in elkaar en bevat alles wat je nodig hebt voor een volledig verblijf. Het strand bereik je via verschillende wegen in 10-15 minuten en de supermarkt ook. Ook is het eten bij bistro Skål goed, of je nou daar eet of een pizza/frietje afhaalt. Het kopje koffie op de schapenvacht op de veranda missen we nu al. We komen graag nog eens terug!

    September 2021 - G. übernachtete in Wikkelhouse Bear

  3. 8,6

    Strandnähe, saubere Sanitäranlagen!

    September 2021 - A. übernachtete in Wohnmobilstellplatz auf Grünfläche

  4. 9,1

    We hadden een ontzettend leuk huisje, lekker rustig en ruimte om ons heen. De omgeving is heel erg mooi, mooie stranden. We hebben genoten !

    September 2021 - W. übernachtete in Wikkelhouse Bear

  5. 8,1

    Geweldige camping met ruime plaatsen en mooi badgebouw. De bistro heb ik maar een 6 gegeven. De bistro is heel mooi en eten is lekker. Ook vriendelijke bediening. Reden Voorde 6 is voor het feit dat de bistro gesloten wordt voor campinggasten als er een besloten feestje is! De campinggasten moeten dan naar het dorp om te eten! Jammer dat ‘buitenstaanders’ voor de eigen gasten gaan.

    September 2021 - W. übernachtete in Stellplätze | Komfort

  6. 8,4

    Keine Bewertung hintergelassen

    September 2021 - Mr G. übernachtete in Huus van Hanse

  7. 7

    Sehr unkomplizierter check in.

    September 2021 - R. übernachtete in Stellplätze | Standard

  8. 8,2

    In het algemeen goed. Echter zaterdag savonds vond er in de buurt een feest plaats dat to 3 uur snachts duurde. Erg veel herrie. Heeft het verblijf een vervelend gevoel gegeven. Normaal mag er na 23 uur geen geluid gemaakt worden maar adt geld klaarblijkelijk niet voor iedereen.

    September 2021 - K. übernachtete in Stellplätze | Standard

  9. 9

    De Oep is een superleuk huisje op een mooie plek. Alles was schoon en goed. De service bij de receptie was voortreffelijk.

    September 2021 - D. übernachtete in Oep

  10. 8,5

    Klantvriendelijkheid Bistro

    September 2021 - N. übernachtete in Stellplätze | Komfort